Panda Security frigiver Anti-virus til virksomheder

Panda Security har netop frigivet Panda Antivirus for Mac Corporate Edition

Panda Securitys nye Panda Antivirus for Mac Corporate Edition er udviklet til at beskytte firmaer med blandede miljøer og ikke kun Mac OS X. Det betyder at programmet beskytter både Mac OS, Mac OS X, Windows og Linux.

Programmet byder blandt andet på en centraliseret administrationsdel, der gør det lettere at styre og vedligeholde anti-virus-installationer på tværs af netværket. Dertil kommer at administratorer kan overvåge netværket og computerne via real-time monitoring.

Panda Antivirus for Mac Corporate Edition beskytter mod alle typer af skadelig kode, blandt andet Trojanere, spyware, keyloggers, adware, hacking, botnets, dialers og scareware i noget nær real-time og kan også scanne iPhones, iPads og iPods.

Læs mere hos Panda Security.

© 2011, https:. All rights reserved.