Rygte: Apple arbejder på “iPhone nano”

Det vrimler med rygter om alt muligt fra Apple, fra iPads, til MacBooks og nu også en ny iPhone nano.

Den nye “iPhone nano” skulle ifølge Bloomberg og Techcrunch være Apples forsøg på at lave en billigere og mindre udgave af den populære iPhone for at nå ud til endnu flere kunder og stå stærkere overfor Blackberry og måske mest Google Android.

Apple har allerede en noget billigere iPhone, nemlig den gamle iPhone 3GS, der sælges lidt billigere end de nyere iPhone 4-modeller, men der kunne være en smart ide i at erstatte det billige tilbud med en frisk iPhone i stedet for sidste års model.

Ifølge Techcrunch er Apples plan med den nye iPhone nano også, at tilbyde en iPhone for under 200 dollars uden kontrakt. Dermed kan Apple bare lange modellen over disken og så kan forbrugerne selv finde et mobilselskab.

iPhone nano skulle for at holde produktionsomkostningerne lidt nede blive lavet af lidt ældre iPhone-komponenter.

© 2011, https:. All rights reserved.