Rygte: Ny MacBook Pro først om en måned

Der er masser af rygter omkring en kommende Macbook Pro.

Så sent som i går var der rygter ude om en opdatering allerede i dag eller i morgen og mens det rygte sådan set stadigvæk gælder, så er der nu også noget der kunne tyde på at en ny MacBook Pro først kommer om en måned.

En ukendt MacBook Pro-model er nemlig dukket op i Best Buys lagersystemer i USA og ifølge det, så er den nye model klar til salg den 11. marts.

Det er i dag mere end 300 dage siden at Apple sidst for alvor opdaterede Macbook Pro.

Som  rygtesiden 9to5mac også gør opmærksom på, kan der være store udsving i selve frigivelsen i forhold til den dato Best Buy nævner. 11. marts kan således referere til den dag hvor Best Buy får MacBook Pro til salg.

© 2011, https:. All rights reserved.