Rygte: Nye MacBooks lavet af ”Liquidmetal”

Apple fik sidste år eneretten til en særlig metallegering med utrolige egenskaber.

Apple købte sidste år eksklusivret til at bruge det amorfe metalprodukt, Liquidmetal, i fremtidige produkter og har allerede brugt det en gang til de små SIM-ejecters til iPhone på visse markeder.

Liquidmetal tilhører en klasse af patenterede amorfe metaller med egenskaber, som ligner plastik og glas, det vil sige at det er nemt at forme og arbejde med når det er varmt og superhårdt når det er hærdet.

Ifølge et nyt rygte fra MacTrast.com er de kommende MacBooks og MacBook Pro’s de første maskiner, som har fået en hel legering af Liquidmetal. Det skulle gøre dem 15 til 20 procent lettere foruden at de er endnu sværere at ridse.

Sidst nævner Mactrast.com at Apple også vil inkludere nye optiske drev som moduler der kan udskiftes, en ide Apple tidligere har brugt i en række game notebooks, hvor man kunne installere en ekstra harddisk via en ledig drive bay.

Se video med Liquid Metal nedenfor:

© 2011, https:. All rights reserved.