Sikkerhedseksperter tester Mac OS X Lion

Apples kommende opdatering til Mac OS X blev i sidste ude udsendt i den første offentlige beta til udviklere, men også en række sikkerhedseksperter leger med.

En række sikkerhedseksperter skulle have fået lov til at teste Mac OS X Lion for at komme med bud på forbedringer, som Apple endnu ikke har opdaget.

Mac OS X Lion indeholder i forvejen en række sikkerhedsforbedringer i forhold til Mac OS X Snow Leopard, men man ønsker altså fortsat flere bud på eventuelle forbedringer i systemet inden det præsenteres i juni på World Wide Developer Conference.

Apple har specielt søgt sikkerhedseksperter, som i forvejen er bekendte med Apples system og ved tidligere lejligheder har fundet sikkerhedsproblemer.

Mac OS X Lion indeholder en række forbedringer udover sikkerhed, blandt andet er systemet langt hurtigere, ligesom der er en række konkrete nyheder, deriblandt Mission Control, der samler Expose, Dashboard og Spaces, samt en ny program-launcher i LaunchPad, som har sin inspiration fra skærmen på iPad og iPhone.

© 2011, https:. All rights reserved.