Skal Eric Schmidt afløse Steve Jobs?

Googles afgående chef Eric Schmidt er mærkelig uklar når han bliver spurgt om Apples og hans egen fremtidige karriere.

Googles chef Eric Schmidt fortalte fornylig at han stopper hos Google og det har sat spekulationer i gang om hvad Eric Schmidt skal lave i stedet for.

Eftersom Eric Schmidt har været bestyrelsesmedlem hos Apple indtil Google lancerede Android, er der naturligvis dem der tror at Eric Schmidt kunne erstatte Steve Jobs, som er på sin tredje sygemelding siden 2004.

Til CNBC har Eric Schmidt ikke gjort spekulationen om Apple og ham selv mindre, for Eric Schmidt svarede tydeligt uklart og ville hverken be eller afkræfte til CNBC om Apple har været i kontakt med ham vedrørende jobbet som CEO hos Apple.

Eric Schmidt sagde i stedet at han det ikke er passende at diskutere Steve Jobs fremtid da han stadig er CEO og at han håber at Jobs bliver ved for evigt. Derudover slog Eric Schmidt også fast han hverken vil be eller afkræfte om Apple havde været i kontakt med ham.

“Jeg vil ikke snakke om private samtaler med nogen” sagde Eric Schmidt og bekræfter altså mindst lige så meget som han benægter at være i kontakt med Apple.

Læs mere via CNBC.

© 2011, https:. All rights reserved.