Sko med udskiftelig sål

Det er altid surt show at smide sine elskede gummisko ud, fordi sålen er slidt op. Nu er der en anden mulighed.

 

Urshuz’ koncept er helt enkelt at sælge todelte sko, hvor de to dele kan skiftes efter smag og behov.

Overdelen og sålen er sat sammen med et system af små ringe. Der findes så en mængde forskellige såler og overdele – alt fra sneaker-style til flip-flappere, så man kan sammensætte sit helt egen personlige fodtøj.

Konceptet er både egent til at udskifte sålen løbende når den bkiver slidt, men også til at skabe en større skogarderobe for færre penge. Køber man to par vil man for eksempel have fire kombinationsmuligheder.

Urshuz kommer til at koste $60, når de går i handelen på det amerikanske marked til sommer.

Urshuz from ROS-B on Vimeo.

 

Urshuz

© 2011, https:. All rights reserved.