Softwaresalg på vej ud fra Apple Store

Apple arbejder på at fjerne softwaresalg fra sine butikker.

Ifølge Macrumors er Apple i gang med at ville fjerne salg af fysisk software fra sine Apple Stores. Apple sælger i dag en række software-pakker, alt fra iWork, FileMaker Pro through og Microsoft Office til Adobe’s Creative Suite.

Apple vil i stedet forsøge at presse flere salg ind i Mac App Store, som åbnede i januar eller alternativt henvise kunder til produkternes hjemmesider.

Apple skulle dermed kunne vinde på flere områder, både når det gælder salg, hvor Apple muligvis vil have interesse i at flytte salg til Mac App Store, men også på andre områder, som plads i Apple Stores til mere tilbehør ligesom miljøhensyn med langt mindre emballage kan være lokkende.

Læs mere om rygtet hos Macrumors.

© 2011, https:. All rights reserved.