Tidligere SUN-chef ville ikke have opfundet iPhone

Den tidligere CEO i SUN Microsystems, Scott McNealy, indrømmer at iPhone, iPod og iPad aldrig var blevet til noget hvis SUN havde købt Apple i 1995.

SUN Microsystems var på vej til at købe Apple i 1995, men heldigvis blev handlen aldrig til noget og i stedet vendte Steve Jobs i 1997 tilbage til Apple og vendte den synkende skude til det der i dag er et af verdens største teknologiselskaber.

McNealy indrømmer i et nyt interview, at havde SUN købt Apple dengang, så var der sikkert ikke blevet nogen iPod, iPhone eller iPad, selvom det selvfølgelig er umuligt at gætte på udviklingen. McNealy sagde direkte at man sandsynligvis ville have forpurret den udvikling og henviser til at man var få timer fra at afslutte handlen om at overtage Apple.

“If we had bought Apple, there wouldn’t have been iPods or iPads … I’d have screwed that up,” lød det konkret fra McNealy.

Nogle år efter var det dog SUN’s tur til at bide i græsset og lade sig opkøbe af ORACLE.

 

© 2011, https:. All rights reserved.