Apple-event: iOS 4.3

Udover iPad 2 var der også nyt på software-fonten fra Apple igår.

På eventet blev det nye styresystem til iPad, iPhone og iPod Touch præsenteret.

Den største nyhed i iOS 4.3 er Personal Hotspot, der gør at man kan dele sin 3G forbindelse med andre enheder. Har man for eksempel en iPhone med 3G kan den dele sin 3G-forbindelse med for ekspempel en iPad, som kun har WiFi. Personal Hotspot virker dog kun med iPhone 4 og ikke de ældre iPhones.

Derudover indeholder iOS 4.3 en kraftig forbedring af AirPlay, så det nu er muligt at streame indhold fra programmer og hjemmesider, og Photo Booth og fra MacOS X er nu kommer med i iOS. FaceTime er også blevet forbedret og virker nu mellem iPads, Mac-computere, iPhones og iPods.

Desuden har Apples browser Safari fået en ny motor, Nitri JavaScript engine, som gør at Safari kører Javascript op til dobbelt så hurtigt som tidligere.

iOS 4.3 er klar til download fra den 11. marts, når iPad 2 bliver frigivet i USA.

© 2011, https:. All rights reserved.