Canon tilslutter sig Thunderbolt

Canon har nu tilsluttet sig teknologien bag Thunderbolt.

Canon har uden at nævne konkrete produkter lovet at man vil anvende den nye 10Gbps thunderbolt i/O-forbindelse i kommende kameraer.

Sandsynligvis bliver det i et eller flere af Canons professionelle produkter, at Thunderbolt først dukker, eksempelvis i camcorders med høje krav til kapacieteten fra kræsne brugere. Canons Video Products Group director Hiroo Edakubo fortæller blandt andet, at de nye 10Gbps porte giver helt nye muligheder for performance og brugervenlighed  for det kreative videomarked.

Nyheden er meget vigtig for Apple, der som nogle af de eneste netop nu anvender Thunderbolt. Kun et par hardware-producenter melder klar med Thunderbolt om kort tid, men forbindelsen kan bruges til meget andet end bare eksterne harddiske.

 

© 2011, https:. All rights reserved.