Endnu en 3D-standard på vej

En række større selskaber har slået sig sammen i et forsøg på at udvikle en standard for 3D-briller..

Et forsøg på at få fælles standarder indenfor 3D-briller, så man kan benytte de samme briller til alle typer medier, er resulteret i en ny fraktion.

Den nye 3D-standard som skal forsøge at gøre det nemmere for forbrugerne og producenterne hedder M-3DI og har opbakning fra en række store selskaber som Hitachi, Mitsubishi, ViewSonic, Seiko Epson, Xpand 3D, Funai, Hisense og SIM2.

M-3DI står dog muligvis i en konfliktlignende situation med den allerede eksisterende 3D Technologies Working Group, der er startet af Consumer Electronics Association. Hidtil har de dog ikke fået videre opbakning til en 3D-standard.

M-3DI mangler dog opbakning fra en række betydningsfulde spillere som HTC, LG og Sony og det skyldes måske at 3D-briller slet ikke har nogen fremtid. En række produkter, som smartphones, spillekonsoller og fjernsyn har implementeret 3D uden briller.

© 2011, https:. All rights reserved.

Tags: