Filemaker frigiver Bento 4

FileMaker er nu klar med databaseprogrammet Bento i version 4.0.

Bento henvender sig primært til private, men er et ret kraftfuldt databaseprogram med en række muligheder for at kategorisere og arkivere alt fra møntsamlinger og kageopskrifter til arbejdstid og festplanlægning.

Blandt nyhederne i Bento 4.0 kan nævnes udskrivning af adresseetiketter, eksport af skabeloner med data, simpel datasøgning, regnearkslignende simple lister, indstillinger for udskrivning af formularer samt låsning af formularer.

Bento 4.0 er også blevet optimeret så programmet er både lettere og hurtigere.

Bento for iPhone og Bento for iPad er også opgraderet med understøttelse til Bento 4.0 for Mac.

Den nye Bento 4.0 koster 199 kroner som opgradering, 299 som enkeltbrugerlicens og 599 kroner som familielicens.

 

© 2011, https:. All rights reserved.