Flere tegninger underbygger iPhone 5-design

iDealsChina har fået fat i en række designtegninger, der angiveligt forestiller designet på iPhone 5.

Som vi allerede har hørt tidligere, så lader til til at iPhone 5 får en større skærm.

De nye tegninger fra iDealsChina viser som tidligere rygter også har peget på, at iPhone 5 får en såkaldt edge to edge-skærm, hvor skærmen går til kanten i siderne af iPhone. Højttaler og home-knap bevares som.

Det er naturligvis ikke til at vide om tegningerne repræsenterer et helt eller halvfærdigt produkt eller om det overhovedet er rigtige tegninger, men skal man tro tegningerne, så får iPhone 5 samme flade bagside som den nuværende iPhone 4 har.

Der var ellers rygte ude om at Apple ville lave designet på iPhone 5 markant om, for at undgå de nuværende problemer med glas og antene.

© 2011, https:. All rights reserved.