iOS 4.3.1 om få uger

Apple arbejder ifølge en række rygter på at gøre iOS 4.3.1 klar til download.

Der er måske kun en til to uger til at Apple frigiver iOS 4.3.1 og retter en række af de fejl der ikke nåede at blive fjernet inden frigivelsen af iOS 4.3 eller fejl der er opstået efter frigivelsen af iOS 4.3.

Ifølge Boy Genius Report er iOS 4.3.1 mest af alt en opdatering der retter småfejl og tilføjer understøttelse, blandt andet et nyt baseband til iPhone 3GS og iPad samt forbedringer til gyroskopet på iPad 2.

Nu Apple er i gang ville det også være godt om de fik set på om der er eventuelle problemer med batteritiden og iOS 4.3. I hvert fald er det et problem som mange brugere lader til at have.

iOS 4.3.1 ventes muligvis klar indenfor et par uger.

© 2011, https:. All rights reserved.