iPad 2 kan forudbestilles her

Hvis man bare vil have fat i en iPad 2, når den kommer på markedet den 25. er det nok på tide at stille sig i kø – eller forudbestille.

Hvis salget af iPad 2 herhjemme på bare den mindste måde ligner salget i USA, så kan man godt regne med at der bliver kamp til stregen om de (få?) eksemplarer, som de danske forhandlere får hjem til den 25. marts.

Faktisk er det måske allerede ved at være sidste udkald, hvis man vil have fat i et eksemplar fra den første danske sending.

Ihvertfald afslører en hurtig rundtur hos Eplehuset og Humac, som begge tidligere har haft iPad 2 i forudbestilling, at man ikke længere kan reservere den her. Eblehuset “viderestiller” et klik på iPad2 til deres nyhedsbrev, mens Humac ligeledes kun giver mulighed for at efterlade navn og nummer, så de “kan give besked om iPad2”. Man får en grum mistanke om at de to største Applebutikker i Danmark faktisk allerede er tæt på udsolgt………

På Apples hjemmeside er det ligeledes kun muligt at “få besked” om iPad, hvad det så end indebærer, men det har hele tiden været strategien.

Er der nogen blandt læserne som kender til andre steder, hører vi naturligvis gerne fra jer.

© 2011, https:. All rights reserved.