iPad 2 tilbehør allerede klar.

Allerede få dage efter lanceringen af iPad 2 er de førende tilbehørsproducenter på gaden med etuier og andet godt.

Taskeproducenten Tom Bihns første bud er en strømlinet taske i nylon med skum og indvendigt nylon-foer, der beskytter iPad’en mod ridser og skrammer. Derudover kommer den med to lommer med plads til en iPhone og en oplader.

Breve for iPad 2 fås i sort og grå og kommer til at koste $55.

Booq er klar med en serie af business-style folio-etuier. Booqpad har både plads til iPad 2 og en “notepad”, som ved nærmere eftersyn viser sig at være………papirblokke! En kuglepen, og en stak visitkort er der også plads til. Booqpad fås i læder, nylon og et materiale kaldet PET, som er en eller anden form for genbrugsplastik.

Priserne starter ved $50

© 2011, https:. All rights reserved.