iPad-event: Apple præsenterer iPad 2

Steve Jobs kunne her til aften præsentere den ventede iPad 2 samtidig med at han fik kritiseret de nærmeste konkurrenter for at være rene “copycats”.

Jobs viste en række konkurrerende tablets på scenen og kaldte dem alle for “copycats” og sagde videre, at mange at konkurrenternes tablets end ikke lever op til Apples oprindelige iPad, som har været på markedet i næsten et år.

Den nye iPad 2 sætter endnu engang standarden og har en 1GHz dual core A5-processor der er op til dobbelt så hurtig, men stadig strømbesparende som den gamle A4. Derudover har den nye iPad 2 mangedoblet grafikken og beskrives af Jobs som den første tablet med dual core, der masseproduceres.

iPad 2 har også som ventet både kamera foran og bagpå samt et indbygget gyroscop. Forreste kamera har video i VGA-kvalitet med 30 frames per second og VGA til still-billeder  og det bagerste har mulighed for videooptagelse i HD med 720p og op til 30 frames per second med audio, still-kameraet har 5x digital zoom.

Dertil kommer ti timers batteritid og en måneds standby på batteriet samt HDMI Video out med understøttelse af 1080p med mulighed for at oplade iPad via HDMI-forbindelsen med Apple Digital AV Adapter eller Apple VGA Adapter.

Den nye iPad 2 er tyndere end iPhone med sine kun 8,8 mm. den gamle iPad var 13,4 mm ligesom iPad 2 også er en lille smule lettere.

iPad 2 leveres både i sort og hvid og er tilgængelig 11. marts i USA og yderligere 26 nye lande 25. marts, deriblandt Danmark. Prisen forventes at blive den samme som den gamle.

Apple kunne sammen med den nye iPad 2 også præsentere nye etuier i fem farver, der er designet til iPad 2.

Læs mere om de nye iPads hos Apple og bemærk at prisen på den gamle iPad er sat ned i Apple Store.

 

© 2011, https:. All rights reserved.