iPad-event: Følg med i aften på Maczonen

Her på MacZonen sidder vi i aften klar til at give dig alle de spændende nyheder fra Apples iPad-event.

MacZonen sidder klar hele aftenen til at skrive artikler og vise billeder af det Apple nu måtte lancere under og efter Apples event i Californien.

Her laver vi for en god ordens skyld et lille overblik over rygterne:

Mest sandsynligt er det at iPad 2 bliver præsenteret. iPad 2 ventes af få en ny Arm Cortex A9 processor samt forbedret grafikkort og mere ram. Derudover ventes den at blive lidt tyndere og lidt lettere og lidt mere kantet.

Der er også rygter om forbedret lyd ligesom der har været rygter ude omkring Thunderbolt-port, men det virker nu som ren spekulation. Derimod virker det mere sandsynligt at det bliver en USB-port.

Også SD-kort har været nævnt ligesom iPad 2 med stor sandsynlighed har to indbyggede kameraer og kan understøtte FaceTime.

De nyeste rygter peger også på at Apple vil præsentere en eller anden ny ting der har noget med sociale netværk at gøre, sandsynligvis et program. Om det bliver et enkeltstående program eller en del af en ny MobileMe eller Ping-integration vides ikke og det er de mange rygtekilder vist ikke helt enige om heller.

I det helt upålidelige ende ventes Apple også ifølge nogle at frigive iOS 5.0 i aften. iOS 5.0 indeholder muligvis Apples nye sociale netværkssatsning, forlyder det.

Sidst går der også rygter om at Steve Jobs muligvis er frisk nok til selv indtage scenen i aften. Det bliver meget spændende at se om han er det.

Apples iPad-event starter klokken 19.00.

 

 

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.