Kommentar: Warner udvider Facebookbaseret videotjeneste

Nu udvider Warner Bros filmtjenesten på FaceBook, så der er hele seks film. Hurra hurra!

Det er bestemt muligt at diskutere og stille spørgsmålstegn ved om det er en god ide at leje film ud via FaceBook. På BitZonen synes vi det er en tåbelig ide og vidner om den totale fragmenteringstendens og panik, som musik og filmbranchen befinder sig i disse år, hvor man mister salg fra fysiske medier og går i panik med sære løsninger og spredehagl. I stedet for en samlet strategi for nye medier kaster man tilfældige film og musik-stykker rundt på nettet, som mobile apps og på sociale netværkssider.

Hidtil har Warner kun haft en film på FaceBook, nemlig Christopher Nolans film The Dark Knight, men nu udvider man med yderligere fem film, nemlig Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Harry Potter and the Chamber of Secrets, Inception, Life as We Know It og Yogi Bear. Hvorfor det lige er de fem film fortæller historien intet om og det er umiddelbart et noget broget udvalg på FaceBook-tjenesten der nu har hele seks titler du kan leje.

Filmene kan lejes for enten Facebook Credits eller 2 til 3 dollars og kan så ses i 48 timer.

Den anden store fejl, udover det sølle udvalg er, at filmene kun kan lejes i USA og endnu engang vidner om hvor sløv branchen er til at komme udover sine egne rettighedsbarrierer.

© 2011, https:. All rights reserved.