Microsoft klager over Apples skrifttypestørrelse

Apple skriver med for lille skrift mener Microsoft.

I den fjollede retsag om retten til varemærket App Store har Microsoft gjort en del invendinger for at forhindre at Apple får retten til brugen af App Store.

Microsofts indledende argument var, at App Store er en for bred og almindelig vending til at Apple må få beskyttet det som varemærke.

Apple derimod har henvist til at stort set ingen andre App Stores hedder App Store, men alt muligt andet, som Android Market Place og Ovi Store. Ligeledes spiller Apple på ordlyden mellem App og Apple i sit forsvar for at få retten til App Store.

Det seneste argument fra Apple går på, at 88 procent af al moderne onlinekommunikation i USA om App Store refererer til Apples App Store.

Men Microsoft har ikke sådan lige tænkt sig at give op overfor argumenter, så nu har de klaget over Apples størrelse på skrifttyper i en indsigelse.

Ifølge Microsoft må man højst skrive en indsigelse på 25 sider med en skrifttypestørrelse 11, men Apple har ifølge Microsoft skrevet 31 sider med en meget lille skrifttype og dermed har Apple ifølge Microsoft brudt reglerne.

Retsagen er nu sat i bero mens dommerne ser på skrifttyper 😉

 

© 2011, https:. All rights reserved.