Minitest: Find det nærmeste apotek med nyt iPhone-program

Med programmet iApotek er det muligt at finde nærmeste apotek, døgnapotek eller skadestue på iPhone.

iApotek hedder et nyt program til iPhone, der via GPS kan hjælpe med at finde det nærmeste apotek, døgnapotek eller skadestue.

Da programmet udelukkende kører på GPS behøver man ingen internetforbindelse for at få det til at virke og alle resultater vises overskueligt på kort med mulighed for at klikke videre til adresseoplysninger på konkrete apoteker, døgnapoteker og skadestuer.

Vi har haft programmet kørende et døgns tid nu og det fungerer rigtig godt og hurtigt og så vidt vi kan bedømme udfra vores lokalkendskab, er de fleste af  resultaterne ret gode og brugbare. Dog har vi problemer i Århus med at finde en skadestue. Her henvises vi til nordjylland eller trekantsområdet og det er jo ikke optimalt, hvis man skal kunne bruge programmet seriøst.

Selve brugerfladen er simpel og elegant opbygget omkring Google Maps.

iApotek koster 12 kroner i App Store.

Vi giver programmet to ud af fem stjerner fordi vi ikke kan finde skadestuer i Århusområdet. Programmet ville have scoret langt højere hvis den detalje havde været på plads, men den er jo ret så vigtig.

 

© 2011, https:. All rights reserved.