Moderat Mac-salg i årets første kvartal

Nye tal fra NPD Group, som Gene Munster fra Piper Jaffray har set nærmere på viser, at Mac-salget for årets første kvartal bliver fint uden at være prangende.

De første tre måneder er naturligvis ikke forbi endnu og Piper Jaffray har ikke nødvendigvis de helt rigtige tal, men går det som Piper Jaffrays senior research analyst, Gene Munster vil det, så kan Apple forvente at have solgt mellem 3,5 og 3,7 millioner Mac-computere i dette kvartal.

Det er 16 procent flere end i samme kvartal sidste år, men mindre end de generelle markedsforventninger. Blandt andre Piper Jaffray har haft forventninger på mellem 15 og 25 procent, så 16 procent er fint men i den lave ende, skriver Jim Dalrymple fra sin CNET-blog.

Også iPad og iPod er gået lidt tilbage i de første par måneder i år, hvilket er ganske som forventet. For iPads vedkommende ventede folk på iPad 2 og for iPods vedkommende fortsætter den langsomme nedtur, der startede da Apple lancerede iPhone.

© 2011, https:. All rights reserved.