NFC-iPhone først i 2012

Rygter om at iPhone 5 får Near Field Communication holder muligvis ikke.

Bloomberg skrev i januar et rygte om at Apple arbejdede på at proppe Near Field Communication ind i iPhone 5. Med Near Field Communication, eller blot NFC, vil det være muligt at lave trådløse betalinger med eksempelvis en smartphone.

Ifølge The Independent, så har Apple dog på møder med britiske mobilselskaber sagt, at man ikke vil anvende Near Field Communication i kommende iPhones i år. Argumentet fra Apple skulle ifølge The Independent være, at der mangler klare fælles standarder for NFC.

Først i 2012 vil Apple formentlig byde ind med Near Field Communication i, muligvis en iPhone 6, og dermed give sit eget bud på en standardiseret version af NFC, skriver The Independent.

Netop nu kører en række forskellige forsøg med Near Field Communication i Europa.I Tyrkiet tester VISA en udgave af NFC på iPhone.

© 2011, https:. All rights reserved.