Nye billeder af HTC-Pyramid

Et nyt frontalbillede af HTC Pyramid tyder på en bedre skærmopløsning end HTC Desire HD.

GSMarena er kommet i besiddelse af endnu et billede af HTC’s nya dualcore smartphone HTC Pyramid. Denne gang afslører billedet fronten på den nye HTC, i en sløret udgave, sat ved siden af en HTC Desire HD.

Kigger man gennem “sløret” kan man se at ikonerne på HTC Pyramid er en anelse mindre end på Desire HD, hvilket tyder på en bedre opløsning end Desire HD’s WVGA (480×800). Ifølge GSMarena er der sandsynligvis tale om en qHD opløsning med 540x960p.

Derudover nævner GSMarena specifikationer som 4,3″ skærm 1,2 GHz dualcore processor, 768 MB RAM, 8MP kamera, DNLA og Android 2,4 med HTC Sense 3.0. Derudover kan man tydeligt se et frontkamera på billedet.

© 2011, https:. All rights reserved.