Masser af nyt tilbehør til iPad 2

Kensington, Case-Mate, Targus, Booq og Tom Bihn er blandt de efterhånden mange firmaer der er ved at være klar med nyt til iPad 2.

iPas 2 frigives om kort tid i USA og 25. marts i Danmark.

Du kan dog allerede begynde at se på hvilket tilbehør den nye og tyndere iPad skal have.

Hvis du ikke vælger Apples eget smart cover er der nemlig masser af andet tilbehør på vej til iPad 2, fra en række producenter. Det nyeste kommer fra Kensington og Case-Mate.

Kensington laver i forvejen både iPad cases, Bluetooth keyboards og flere andre tilbehørsprodukter til iPad og har nu tilpasset eller videreudviklet, såd e også har tilbehør til iPad 2, der jo har indbygget kamera og kræver et ekstra hul bagpå et etui.

Kensington har blandt andet præsenteret KeyFolio Bluetooth Keyboard Case, der virker med både iPad og iPad 2 og har blandt andet Bluetooth. KeyFolio Bluetooth Keyboard Case er både et etui, en stander og så er der trådløst tastatur.

Mere enkelt er Kensingtons Folio der er mere næste som KeyFolio men uden keyboard. Kensington er også klar med BlackBelt Protection Band, der er en beskyttede ramme til iPad.

Kensington KeyFolio

Case-Mate er også klar med en masse nyt til iPad 2 deriblandt syv nye iPad cases som iPad 2 Pop der består af en blanding af gummi og hård plast foruden Simple Slab i silikone. Skal det være lidt finere har Case-Mate også Leo der består af læder udenpå og nylon inderst.

 

Case-Mate Leo, Venture og Versant
Case-Mate Leo og Clario

 

Tom Bihns bud på en iPad 2-taske er en meget strømlinet taske i nylon med skum og indvendigt nylon-foer, som beskytter iPad’en mod ridser.

Breve for iPad 2 kommer med to lommer med plads til en iPhone og en ekstra oplader.

Breve for iPad 2 leveres i sort eller grå og kommer til at koste $55 i USA muligvis en smule mere her.

 

Tom Bihn Breve

 

 

Booq er også ved at være klar med en serie af business-style folio-etuier under navnet Booqpad.

Booqpad har både plads til iPad 2 og en almindelig “notepad”.

En kuglepen, og en stak visitkort og nogle få andre småting er der også plads til.

Booqpad fås i læder, nylon og et materiale kaldet PET, som er en eller anden form for genbrugsplastik.

Priserne starter ved $50

 

booqpad

 

 

Scosche er også klar med nye produkter til iPad 2, blandt andet FoldIO p2, som fås i både sort og hvid i et fibermateriale. Som anvnet antyder kan etuiet foldes og blandt andet benyttes som stander.

Scosche har også lavet et sjov rulbart tastatur i sort silkone til iPad 2. FreeKey lader op via USB men virker trådløst via Bluettoh.

 

Folditp2

 

FreeKey foldbart Bluetooth tastatur til iPad 2

 

Targus har som de andre også klargjort produkter til iPad 2, og særligt den nye Targus 360° Rotating Stand & Case for iPad 2 er spændene da den indeholder en patentansøgt måde at rotere iPad 2 på, mens den er fastgjort til etuiet.

 

Targus 360° Rotating Stand & Case for iPad 2

© 2011, https:. All rights reserved.