Rygte: Windows 8 UI til tablets klar til sommer

Ifølge en kilde hos Microsoft skal prototyperne præsenteres i forbindelse med regnskabsafslutningen til juni.

Den anonyme kilde fortæller også til businessinsider, at Microsoft har kigget Apple dybt i kortene når det kommer til designet af brugerfladen, men at der også vil blive brugt concepter fra “Metro” interfacet, som er udviklet til Windows Phone 7.

Det betyder dog ikke at vi skal regne med at se Windows 8 tablets i butikkerne lige forelødig. Ifølge businessinsider tyder rygterne på at Microsoft vil være klar med lanceringen af Windows 8, og dermed klar til at komme ind i tabletkampen, i sommeren 2012, hvis tidsplanen for Windows 8 ligner den for WP7. Man kan diskutere, hvor seriøst det er, at være så sent ude i et marked som lige nu er ved at koge over med nye produkter.

© 2011, https:. All rights reserved.