Samsung præsenterer to nye Galaxy Tabs

Som forventet præsenterede Samsung igår den teasede Galaxy Tab 8.9, men det var ikke det eneste.

For Samsung har kigget grundigt efter, da Apple præsenterede iPad 2, og så har de ellers smøget ærmerne op, for på gårsdagens event åp CTIA præsenterede samsung også en totalt redesignet Galaxy tab 10.1. i forhold til den version, de præsenterede på Mobile World Conference i sidste måned.

Den nye Galaxy Tab 10,1 konkurrerer med iPad 2 på tykkelse og vægt, faktisk er både 10.1 og 8.9 med en tykkelse på 0,84 cm en anelse tyndere end iPad 2 med 0,86 cm. Galaxy Tab 10.1 har en vægt på 594 gram og Galaxy Tab 8.9 vejer ind på 467 gram. Til sammenligning vejer iPad 2 601-607 gram (med eller uden 3G), så også her er Apple slået med et mulehår.

Bortset fra størrelsen er Galaxy Tab 10.1 og 8.9 praktisk taget ens specifikationer. Der er 1GHz dualcore processorer og to kameraer med 3 og 2 MP. Begge fås med 16GB eller 32 GB hukommelse.

Mere interessant er, at de nye Galaxy Tabs, som de første tablets, kører en tilpasset version af Android 3.0, med et skin som Samsung kalder TouchWiz UX eller TouchWiz 4.0. Samsung har endnu ikke frigivet testeksemplarer, så der er endnu ingen, der har haft fingrene i TouchWiz, men de vigtigste features er en ny og større widgettype samt et multitasking-redskab kaldet Mini App Tray.

Også på prisen er Samsung klar til kamp mod Apple.Priserne kommer til at starte på $470 for den mindste Galaxy Tab 8.9 og $500 for den mindste Galaxy tab 10.1.

Den “gamle” Galaxy Tab 10.1 når aldrig at komme på hylderne i USA, men skulle findes på det europæiske marked hos Vodaphone.

 

© 2011, https:. All rights reserved.