Samsung snart klar med en 8.9″ tablet

Den nye tablet bliver præsenteret senere på måneden.

Samsung har udsendt en teaser til deres event på telekommunikationsbranchens messe, CTIA, som finder sted den 22. – 24. marts i Florida.

Teaseren spørger retorisk “Whats your Tab life?”, efterfulgt af cifrene 78910.

Eftersom 7-tallet må referere til Galaxy Tab, der med sin 7″ skærm blev udsendt i efteråret og 10-tallet må referere til Galaxy Tab 10.1, som blev præsenteret på CES i januar, og som har en 10.1″ skærm, må cifrene 89 referere til en ny tablet med en skærm på 8.9″.

Hvad den nye tablet ellers gemmer af overraskelser er der ikke nogen information om endnu, men der er uden tvivl tale om en nedskaleret udgave af Galaxy Tab 10.1, som kører Android 3.0, og som kan konkurrere med LG’s Optimus Pad. Prismæssigt bliver den nye tablet sikkert også så billig at den kan konkurrere med Apples iPad på prisen.

© 2011, https:. All rights reserved.