Sony Lancerer tre nye højttalersystemer til PC

Sony udvider sin i forvejen omfattende række af pc-højtalere med tre nye familiemedlemmer.

SRS-A3 er det nyeste familiemedlem i SRS-A-serien, som er Sony’s bud på all-round højttalersystemer, som kan lidt af de hele. To satellitter i kompakte kabinetter leverer 5 watts stereo-lyd understøttet af en kontrolleret, men kraftfuld bas – takket være en tilpasset refleks-port. Kabinettet er vinklet præcist for at give den bedste lydkvalitet, og med den indbyggede digitale forstærker sikres en høj ydeevne med et lav strømforbrug. SRS-A3højtalersystemet er desuden let at opsætte, har jack-stik til hovedtelefoner, og højtalerne er magnetisk afskærmede.

 

 

SRS-D-serien er bygget til dem, der ønsker en ekstra dimension til gaming- og filmoplevelser.

De to nye modeller SRS-D4 og SRS-D5 tilbyder flere niveauer af udgangseffekt og basgengivelse, så brugerne selv kan vælge den optimale opsætning. Begge de to nye modeller i D-serien har digital forstærker, 2.1 højtalersystem med vinklede satellitkabinetter, integreret lydstyring og magnetisk afskærmede højtalere.

SRS-D4 er en oplagt begyndermodel med en samlet udgangseffekt på 27 watt fra sit 2.1 højtalerformat. Power-knappen samt styring af volumen og bas-volumen er integreret i subwooferen, og satellithøjttalerne er designet med en blankslebet kant omkring højtalergitteret.

SRS-D5 er med sine 40 watt en anelse større end SRS-D4’eren. Subwooferen er udført i MDF, som giver en forbedret lydkvalitet og kontrolinterfacet er integreret i én af satellitterne, hvilket er særligt praktisk, hvis subwooferen er placeret på gulvet.

 

 

 

De nye pc-højtalere fra Sony er tilgængelige fra marts 2011. Vejledende udsalgspriser er 269,- kroner for SRS-A3, 419,- kroner for SRS-D4 og 489,- kroner for SRS-D5.

 


© 2011, https:. All rights reserved.