Spil: Dragon Age II frigivet til Mac

Electronic Arts og BioWare er nu klar med Dragon Age II til Mac.

Electronic Arts og BioWare er nu klar med efterfølgeren til Dragon Age fra 2009.

Dragon Age II er udgivet på samme tid til både PC, XBox, PlayStation 3 og Mac OS X og dermed tyder det på, at Electronic Arts og BioWare tager spiludviklingen til Mac-platformen meget alvorligt. Ofte har det tidligere været med mange måneders eller endda års forsinkelser at udvalgte spil har fundet vej til Mac OS X.

Dragon Age II er tilgængelig via Transgaming GameTree Mac-service og koster 60 dollars.

For at spille det nye Dragon Age II skal du have en Intel Core 2 Duo på 1,86Ghz eller bedre, 2GB Ram eller mere, Mac OS X 10.6.6eller nyere og ATI HD2600 eller NVidia 9400eller bedre med 256MB VRAM eller mere.

© 2011, https:. All rights reserved.