Ugen der gik: Ugens mest læste nyheder

Hver uge laver vi en liste over de mest læse nyheder på MacZonen og vores to søstersider BitZonen og GadgetZonen.

Ugens tre mest læste nyheder/artikler på MacZonen er i rækkefølge, artiklen om vores AR-Drone-konkurrence, en gratis video-konverter Media Converter 1.0 samt vores guide om hvor du kan købe Apple TV 2 i Danmark. Denne nyhed er på under 24 timer blevet den 3. mest læste nyhed i denne uge og det er jo ret imponerende og viser voldsom interesse for Apple TV.

På Gadgetzonen var læserne optagede af at man nu kan bestille Samsung Galaxy S 2, ligesom nyheden om at iPad 2 sparker røv på Motorola Xoom var meget populær. Endelig var også vores artikel om hvor du kan forudbestille iPad 2 ret populær på GadgetZonen.

På BitZonen er det ikke Apple der optager læserne, men derimod Søren Pind, der blev assimileret FaceBook, nyheden om Androidmarkedsandele i tal samt de sociale medier forklaret i tis.

God Weekend.

© 2011, https:. All rights reserved.