Årets no-no: Vibrerende saunabukser

Hvis du ikke fik varme nok i påsken, så kig med her.

Hvis man et øjeblik troede at menneskeheden konstant udvikler sig til et højere stadie af kundskab, harmoni og visdom, så kan man godt tro om igen. Disse bukser er snarere et bevis for det modsatte.

Disse vibrerende saunabukser hjælper dig med at svede “hvor du mest har brug for det”, nemlig på maven, lænden, taljen og lårene. Jeg har personligt altid haft det modsat, men måske er der noget jeg har misforstået?

Bukserne er one-size-fits-all, elegant udført med velcroluk, der holder varmen inde, hvor den skal være, samt en om muligt endnu mere elegant termostat til indstilling af varmen. Wow!

Jeg gætter på at konceptet er at bilde folk ind at kombinationen af svedning og vibrationer giver en eller anden form for fantom-agtigt vægttab/ opstramning af appelsinhud/ whatever. Er der mon stadig nogen der køber den?

Det sygeste er, at varestatus på Amazon er “currently unavailable”! Betyder det at de er revet væk fra hylderne? Eller at det er en forsinket aprilnar? Vi håber det sidste – for menneskehedens skyld.

Amazon via Gizmodo

© 2011, https:. All rights reserved.