Denne reciever er virkelig fremtidssikret

Onkyo’s HT-RC360 og HT-RC370 er forberedt på fremtidens tv.

Er du også træt af at købe nyt gear, som efter et halvt år ikke længere har de nyeste standarder og derfor ikke virker med det NYE gaer, du har købt i mellemtiden?

Onkyo satser på at du er, og har nu begået to recievere, der burde kunne holde standarden længere end de fleste. Recieverne kommer med 7,2 kanals surrondsound, THX certifikation, trådløs forbindelse og netradiostreaming samt et hav af HDMI, USB, Ethernet indgange. Så langt så godt.

Men dertil kommer at recieverne er udstyret med en Marvell Qdeo 4K video upscaling processor, hvilket vil sige at de passer til et fjernsyn, der slet ikke er lavet endnu! Der er ingen tvivl om at 4.000p før eller siden bliver standard istedet for de nuværende 1080p, men ingen ved hvornår – heller ikke Onkyo.

Med tanke på at recievere ligger i en produktkategori, som forbrugerne ikke skifter ud særlig tit, er det helt klart smart af Onkyo at forsøge at tænke fremad. Men er det smart som forbruger at købe en? Med den fart udviklingen har i disse år risikerer man alligevel at der om et år eller to er udviklet noget helt nyt, som Onkyo ikke havde forudset, og så står man – igen – med et uddateret apparat, som man så oven i købet har betalt en smule ekstra for, fordi den skulle være…….fremtidssikret.

Onkyo HT-RC360 og HT-RC-370 er i handelen i denne måned og koster $550 og $850.

© 2011, https:. All rights reserved.