DM i Angry Birds: Vinderen er fundet

Det blev den 23-årige Rasmus Roager fra Solrød Strand, som tog sejren ved det første Danmarksmesterskab i mobilspillet Angry Birds.

Alle vil have en bid af Angry Birds succeskage. Senest har Nokia og Telia benyttet sig af hypen omkring det populære mobilspil i et fælles markedsføringsstunt, og afholdt de første danmarksmesterskaber i Angry Birds.

Flere end 1.200 deltagere har været tilmeldt konkurrencen, der har løbet over de sidste par uger, og i weekenden tørnede de 14 finalister,  13 drenge og en pige så sammen i finalen på Fisketorvet i København.

EWventet var ifølge Niels Kjelstrup fra Nokia et brag af en finale, der bød på mange overraskelser, eftersom finalisterne ikke havde haft mulighed på at øve sig på finalebanerne på forhånd.

Det blev den 23-årige handelsskoleelev Rasmus Roager fra Solrød Strand, som i sidste ende løb med titlen. Rasmus var ikke umiddelbart blandt favoritterne på dagen, men alligevel fik han sat sine modstandere til vægs i den endelige finale, og kunne tage hjem med førstepræmien, en gavepakke med blandt andet en Nokia N8-smartphone.

– Jeg har selvfølgelig øvet mig så godt som jeg kunne, men jeg må nok indrømme, at der også har været lidt held med i spillet. Så jeg er en vildt glad, men også lidt overrasket vinder, siger Rasmus Roager, der nu har planer om at forevige titlen.

– Jeg havde jo lovet mine venner, der var med mig i dag, at jeg ville få en Angry Birds-tatovering, hvis jeg gik hen og vandt konkurrencen. Når jeg lover noget, så holder jeg det også, siger Rasmus, der nu skal tage stilling til, hvor tatoveringen skal placeres.

Andenpladsen ved DM i Angry Birds gik til Josva Engmose Jensen fra Holbæk, og tredjepladsen gik til Karina Clausen fra Odense.

Nu venter vi bare på de olympiske mesterskaber.

Kilde. Nokia Danmark

© 2011, https:. All rights reserved.