Garmin klar med løbe-ur med GPS

Garmins Forerunner 610 har GPS, og ikke mindst en touchskærm, der gør det ideelt til løbeentusiaster.

At måle sin løbeturs længde og hastighed er vel noget som alle løbere holder meget af at gøre, og med GPS-teknologien har man idag muligheder for at kortlægge sin udvikling ned til mindste detalje. Men indtil nu har GPS-målingerne været svære at tilgå ude på ruten, for hvem har finmotorik til at betjene små fysiske knapper, mens man stamper afsted hen over en ujævn skovbund med hjertet hamrende på vej ud af halsen?

Garmins nye løbeur løser dette problem ved at have en touchskærm, hvilket gør det noget nemmere at tilgå GPS-oplysningerne mens man løber.

Derudover tilbyder uret vibratoralarm, der registrerer, hvis du ændrer løbehastighed, trådløs overførsel af data til din PC, en virtuel “modstander” at løbe om kap med, samt naturligvis de almindelige muligheder for personlige statistikker.

Garmin Forerunner 610 kommer til Danmark i maj og kommer til at koste omkring 3.000 kr

© 2011, https:. All rights reserved.