Lenovo arbejder på en 23″ tablet til hjemmebrug

Det kinesiske selskab går nye veje indenfor tablet design.

Lenevo arbejder ifølge Techradar på en tablet med 23″ skærm, der er tænkt udelukkende til hjemmebrug.

Det må siges at være et helt nyt koncept, der opgiver mobiliteten for til gengæld at tilbyde større brugervenlighed og helt nye muligheder via den markant større skærm. Tabletten kan stadig flyttes fra rum til rum, og den vil være batteridrevet. Den vil også kunne bruges som et tv, som en pc med tilsluttet tastatur, og man vil også f.eks. kunne lægge den fladt på et bord og bruge den til familiespil og lignende.

Konceptet må siges at være virkelig nyskabende, men med tanke på, at over 80% af brugerne ifølge brugerundersøgelser primært bruger deres tablets i hjemmet alligevel er det faktisk meget godt tænkt at droppe mobiliteten. Den større skærm vil alt andet lige tilføje nogle nye muligheder, som lige netop kan være mere sociale eller “familieagtige”.

Den store tablet vil ifølge Techradar komme til at ligne Lenovos eksisterende All-in-one desktops.

Lenovo arbejder for tiden på at øge batteritiden samt sænke vægten, men regner med at have mega-tabletten klar senere på året.

 

© 2011, https:. All rights reserved.