Microsoftmedstifter: Jobs er monomanisk

Steve Jobs er ifølge Microsofts medstifter Paul Allen monomanisk og Google er ikke god men ond.

I et interview med Sunday Times sviner Microsofts medstifter først Steve Jobs og giver derefter Google en ordentlig overhaling.

Alle betegner Apples CEO som monomanisk, hvilket betyder at man er sygeligt optaget af en enkelt ide eller projekt. Allen roser dog også Jobs og Apple for iPhone, iPod og iPad.

Helt så pæne ord har Microsofts medstifter ikke til Google, som han anser som et ondt selskab. Med reference til det gamle slogan “Don’t be evil” kritiserer Allen Google for dobbeltmoral idet Google er et selskab som altid bevæger sig ud på kanten og lever på kanten. Et selskab der altid lever på kanten for egen vinding kan ikke betragtes som godt, men ondt.

“I chuckle when I see people pushing the boundaries all the time of what they can do to monetise things, capture things – and then say, we’re not evil, as if their default is not to push the boundaries. If your default is to push the boundaries, to just go for it, and then see if you get pushed back, then don’t say you’re not evil,” siger Allen blandt andet om Google til Sunday Times.

Billede: Paul Allen.com, Bill Gates til venstre og Allen til højre i midthalvfjerserne.

 

© 2011, https:. All rights reserved.