Miljøvenlig golfbold af hummer

 

Nu bliver den grønne sport ekstra grøn.

Hummere kan bruges til mange ting. De smager godt, men skallen kan også bruges til nyttige ting, såsom golfbolde. Forskere ved Maines Universitet har udviklet en biologisk nedbrydelig golfbold lavet af hummerskal, biologisk nedbrydeligt bindemateriale og forsegling. Disse golfbolde kan skydes direkte ud i havet uden at skade miljøet. Der findes allerede biologisk nedbrydelige golfbolde på markedet, men de hummerbaserede golfbolde bliver markant billigere – nemlig 19 cents mod ca $1.

Ifølge en af forskerne, som også er golfspiller, er hummerboldene lige så gode som de eksisterende bio-bolde, dig flyver de ikke nær så langt som konventionelle bolde.

Endelig, endelig, kan man stå på dækket af sit krydstogtskib og drive golfbolde ud i havet med god samvittighed!

boingboing

© 2011, https:. All rights reserved.