Nokia præsenterer X7 og E6

Nokias to nye smartphones kommer med det nye Symbian Anna på det europæiske marked.

Nokia X7 er den absolutte topmodel af de to med en 4″ AMOLED touchskærm og et karrosseri i rustfrit stål og glas.

Derudover er der en 680MHz processor, 256MB RAM, 1GB ROM med 8GB hukommelse og et 8MP kamera. Den er tiltænkt primært til underholdning og spil og kommer med to HD-spil præinstalleret (Galaxy on Fire og Asphalt5)

Mens X7 er rettet mod forbrugere er E6 en typisk businessmobil. Den praler af fysisk qwerty-tastatur og en 2,46″ touchskærm med en VGA opløsning på intet mindre end 326ppi. Derudover er de vigtigste specifikationer en imponerende batteritid på op imod en måned samt en dyb integration med Microsoft Exchange, Microsoft Communicator Mobile og Microsoft SharePoint.


© 2011, https:. All rights reserved.