QPAD MK-80: Mekanisk keyboard til topgamerne

Svenske QPAD’s nye tastatur er til professionelle gamere og dedikerede spilentusiaster

Der er kræset for tastaturets detaljer på mange måder, med blandt andet individuelle LED-pærer i hver tast, og guld-sølv-legerede kontakter, men det mest enestående ved tastaturet er den mekaniske teknologi.

Normale tastaturer har en gummibelægning, som gør at tasterne skal trykkes helt ned, for at trykket registreres. Med MK-80 er istedet udtryret med mekaniske taster, som gør at selv en let berøring registreres. Derudover er hver tast bygget til at kunne klare 50 milli0ner tryk, så der er lang vej før tastaturet bliver slidt.

QPAD MK-80 er udstyret med 2 USB-porte (2.0), 3,5 mm jack til hovedtelefoner og mikrofon. QPAD anbefaler dog at man bruger PS/2-connectoren fremfor USB som tilslutning, hvis det er muligt, da USB-forbindelsen godt kan nedsætte hastigheden.

QPAD MK-80 bliver officielt præsenteret for gamerverdenen ved det store norske gamer-event The gathering, som afholdes i Hamar, og tastaturet kommer i butikkerne til maj til en endnu ukendt pris.

QPAD

© 2011, https:. All rights reserved.