12 gaveideer til Fars Dag

Fars dag nærmer sig med hastige skridt, hvilket kan få de fleste kvinder til at gå i blind panik. For hvad giver man manden i sit liv, som han ikke har i forvejen, og som er bare en anelse coolere end tre par sokker eller en flaske aftershave. Hvis dit bedste bud lige nu er at fise ned i Matas og købe en gaveæske er der her et par ideer, som måske kunne være en anelse sjovere. Mænd kan selvfølgelig også læse med.

1. Den sporty.

 

Er din mand en løbefreak – eller overvejer han at blive det – så skal han da have et sportsarmbånd til sin mp3-afspiller, hvis han ikke allerede har det i forvejen. Udover at kunne høre musik mens man træner er der mulighed for at anskaffe en hoben forskellige apps til at lave statistik og monitorere sin træning.

Belkin har et armbånd til iPod Touch, som er virkelig fedt, i letvægtsmaterialer med en lomme til nøgler og en plads til de sammenrullede øretelefoner, når de ikke er i brug. Det koster 222 kr hos MyTrendyPhone

Er han ikke den lykkelige ejer af en iPod Touch, men har en anden form for mp3-afspiller har Philips et universalarmbånd, der passer til alle afspillere under 11,43 cm x 6,09 cm x 1,21 cm. Det er udført i åndbart materiale og kan håndvaskes. Det fås i to størrelser til 149,- hos forskellige forhandlere.

 

2. Den mobile.

Er det bare mig, eller er der en tendens til at mobiltilbehør er en anelse feminint – når vi altså snakker noget der designmæssigt ligger lidt ud over de almindelige neophren-covers, man kan købe på snart sagt hvert gadehjørne.

Hvis din mand elsker sin mobil og gerne vil pakke den ordentligt ind, så har smartguy nogle virkelig maskuline etuier til iPhone 4 i brunt og sort læder/PU. Tiger of Sweden koster 299,75 og Konrad koster 229,75.

 

3. Den musikalske

Til musikelskeren kommer vi ikke uden om alle høretelefoners moder: nemlig Marshalls nye model, som komprimerer hele den Marshallske arv ned i et super coolt design, og selvfølgelig fed,fed lyd. De koster også derefter: 749,- hos smartguy.

I den lidt billigere ende har Scullcandy et bredere udvalg, og mange modeller er faktisk lige nu på tilbud hos cdon, så det er muligt at få kvalitetsmodeller til en 2-300 kr.

 

4. Den stilfulde

Er du og din mand til kvalitets-serier, og er I ikke hoppet på Mad Men bølgen endnu, så kan vi herfra kun anbefale at gøre det snarest muligt. Mad Men foregår i 60’ernes reklamemiljø på Madison Avenue og byder på smukke og stilfulde mænd og kvinder i det fedeste 60’er mode, cigaretter og drinks i stride strømme. Udover god underholdning er der masser af tips og inspiration til, hvordan man kører den fede 60’er stil og mixer den helt rigtige formiddagsmartini. De fire første sæsoner kan købes på DVD hos cdon og koster fra 99 for sæson 1 til 399 for sæson 4.

 

5. Den fjollede – eller køkkennørden.

Mange mænd har en forkærlighed for specialkonstruerede køkkenredskaber. Hvorfor dog bruge noget så simpelt som en kniv til at hakke hvidlød eller et æggeur, når æggene skal koges, hvis man kan få specialværktøj, der er skræddersyet til netop denne funktion.

Hvis din mand bedst lokkes med i køkkenet med udsigten til at kunne benytte usædvanlige køkkenredskaber – eller hvis du trænger til at give ham noget virkelig kikset, så har coolshop et fantastisk inspirerende udvalg af fjollede køkkengadgets. Tjek for eksempel dette æggeur, som koger med i gryden, og som spiller en lille sang, når æggene er henholdsvis blødkogte, smilende eller hårdkogte.

Eller hvad med dette monstum af en hvidløgshakker, som semiautomatisk hakker dine hvidløg, og – heldigvis – kan maskinopvaskes.

 

 

 

6. Den dyre.

 

Skal det være lidt dyrere er der masser af gaver til far. Hvad med en unisextaske, som AO Ally Capellino Leather Satchel for iPad. Den koster  2.290 i Apple Store, men så er den også super lækker. 

Har du andre tips eller gode gaveideer, så skriv dem endelig i kommentarfeltet nedenfor.

God Fars Dag!

© 2011 – 2014, https:. All rights reserved.