Ballmer: 500 nyheder i WP7 Mango, Windows 8 i 2012

På en udviklerkonference i Japan løftede Microsoft-bossen lidt af sløret for Microsofts planer med Windows Phone 7.

I sin tale lovede Ballmer at den snarlige opdatering til WP7, Mango, vil indeholde over 500 nyheder, uden at han dog gik i detaljer med, hvad nyhederne vil indeholde. Man kan dog forvente en mobil udgave af Internet Explorer 9, bedre kortintegration, forbedret multitasking og måske NFC.

Samtidig antydede Ballmer også at Mango, der kommer til efteråret, vil blive lanceret samtidig med en samling nye WP7-mobiler, der så vil være “født” med opdateringen. Rygterne peger på mobiler fra Dell, HTC og Samsung, men hvis vi er heldige vil vi få planerne afsløret senere idag, hvor Microsoft holder et special event.

Endelig kunne Ballmer fortælle at afløseren til WP7, nemlig Windows 8, vil kommer i 2012. Det vigtigste at lægge mærke til her, er at “Phone” er strøget af navnet, for Windows 8 vil også være designet til tablets, hvorfor vi vil kunne forvente at se de første Windows-tablets til næste år.

via wmpoweruser

© 2011, https:. All rights reserved.