HTC Flyer – med eller uden stylus?

I USA kommer en stylus til HTC Flyer til at koste $80.

Da HTC lancerede Flyer for et par måneder siden, var den “magiske” pen eller stylus en hovedfeature ved tabletten, der med sin 7″ skærm og Android 2.3 ellers ikke skiller sig synderligt ud fra det stadigt voksende felt af Android tablets.

Nu har wired.com fundet den magiske pen hos Best Buy, hvor den sælges som tilbehør til HTC Flyer – til en pris af svimlende $80 – eller næsten 20% af hvad tabletten koster alene.

Når man tænker på at Flyer er prissat til $500, hvilket tilsyneladende er grænsen for hvad en tablet af en vis kvalitet kan koste, betyder det at en “fuldt udrustet” Flyer kommer til at koste $580 – og altså bliver cirka 500 kr dyrere end f.eks. en iPad 2 eller en Galaxy Tab. Man spørger sig selv, hvem der er dum nok til at hoppe på det tilbud?

Heldigvis viser det sig at HTC’s hjerneblødning her har holdt sig på den anden side af Atlanten. I Europa sælges HTC Flyer MED stylus.

© 2011, https:. All rights reserved.