Køkken-indpakning til iPad

Sprang dit hjerte lige et slag over,da du så billedet? Så læs med her .

Ingen tvivl om at iPad er en genial gadget til køkkenet. Det findes et utal af app’s med opskrifter og tips og tricks til madlavningen, og formatet gør at den i modsætnign til iPhone er en realistisk afløser for den gode gamle kogebog.

Men alligevel er det de færreste, der bruger iPad’en i køkkenet. Af den simple grund at risikoen for at ens 4.000 kr’s gadget får en dødelig skade af spildt æg, dejrester eller det der er værre, når det for alvor går hedt til ved gryderne.

Løsningen er her: Chef Sleeve er ultratynde plastik-covers, som er specialtilpasset iPad og iPad 2. De er både tætsiddende og vandtætte og bevarer touch-funktionen, så iPad’en er fuldt funktionsdygtig, selv om den er pakket ind.

Når man er færdig med udskejelserne smider man bare coveret ud med god samvittighed, da de er fuldt biologisk nedbrydelige.

Chef Sleeve koster $20 for en pakke med 25 styk.

© 2011, https:. All rights reserved.