Kombo: Bord / cykelstativ med potentiale

Dette bord med indbygget cykelstativ har et væld af uudnyttede muligheder.

PIT IN, som bordet hedder, skal ifølge designerne fra Storemuu åbne for en helt ny livsstil på cykel. Mens man sidder på sadlen kan man for eksempel tage sig en kaffepause, tjekke email og så videre, ifølge produktbeskrivelsen på Storemuu’s hjemmeside.

Men mulighederne stopper ikke her.

Hvorfor ikke sætte en stander på, som Treehugger foreslår, så man kunne bruge cyklen som motionscykel, mens man arbejder?

Sådan her:

Eller ENDNU bedre. Hvorfor ikke sætte en generator på, så man kunne generere strøm til sin bærbare, mens man cykler OG arbejder? Forestil dig et åbent kontorlandskab med 20 – 50 af disse borde plus cykler, bærbare, kaffekopper og telefoner – og så en spinninginstruktør for enden, der sørger for at medarbejderne holder kadencen, så der er lys i lamperne.

I sandhed en helt ny betydning af ordet “sweatshop”…….

 

© 2011, https:. All rights reserved.