Octiv 650 fra Altec Lansing lover lækker lyd

Altec Lansing er atter på banen med en ny 2.1-højttalerdock, der kan mere end bare spille musik.

Efterhånden som musiksamlingen bliver digital, stilles der nye krav til højttalerproducenterne, som skal løse udfordringen med at skabe dockingstationer, som kan gengive den digitale lyd med en ordentlig kvalitet samtidig med at designet er mindre og mere kompakt end de gammeldags recievere. Samtidig giver den nye digitale lagring af musik også nye muligheder, som højttalerproducenterne indtil videre ikke rigtig har haft øje for.

Altec Lansings nyeste bud hedder Octiv 650, der er en højttalerenhed til iPhone og iPod Touch. Højttalerenheden kommer med et kompakt og strømlinet design, der passer ind i de fleste stuer, og med sine to 3”-lyddrivere og en 4”-subwoofer lover velkendt Altec Lansing-lyd, der er et traditionelt musikanlæg værdigt .

Mere interessant er det dog at Altec Lansing forsøger at putte flere funktioner ind i dock’en, så den bedre udnytter iPhonens eller iPod’ens muligehder. For eksempel har Octic 650 to videoudgange, så man kan forbinde højttalerenheden til dit fjernsyn og se videoindhold fra en iPhone eller iPod Touch direkte på tv-skærmen.

Med den nye højttalerdock præsenterer Altec også en ny gratis app. Denne gang er det Music Mood, som er en grafisk equalizer, der lader dig finindstille musikken. Med Music Mood får du også adgang til en række videoer og lydspor, så du kan sætte den helt perfekte stemning med eksempelvis en knitrende pejs, havets bølger eller en hyggelig regnvejrsdag.  Nærmest en slags pejsevideo version 2.0.

Derudover har Octiv 650 iPhone opkaldsunderstøttelse, så musikken automatisk går på pause ved opkald, en fuldt udstyret fjernbetjening som giver adgang til alle menuer på din iPhone eller iPod og AUX-indgang, så der er mulighed for at tilslutte andre enheder.

Altec Lansing Octiv 650 kommer på markedet i starten af maj til en vejledende udsalgspris på 1.499,- kroner.

© 2011, https:. All rights reserved.