Rygte: Køber Microsoft Skype?

De seneste rygter peger på at Microsoft køber Skype for helt op til 8,5 milliarder dollars.

Senest har rygterne ellers gået på at både Google og Facebook var parat til at hive tegnebogen frem for at få t videotelefoni-gigantenog dens over 600 millioner registrerede brugere indlemme i deres respektive imperier.

Men nu peger både Wall Street Journal og All Things Digital på at Skype går til Redmond og Steve Ballmer istedet for. De to selskaber skulle være klar med en pressemeddelelse senere i dag.

Købet vil i givet fald være en enorm satsning for Microsoft, og er uden tvivl et forsøg på at komme tilbage på web-markedet, hvor selskabet indtil nu har tabt oceaner af penge trods kontinuerlige satsninger gennem de seneste år.

Microsoft vil uden tvivl integrere Skype i deres Windows Live og Kinect.

 

© 2011, https:. All rights reserved.