Se den nye Padfone fra Asus (Opd.)

Den nye Padfone er både en smartphone og en tablet.

Asus nye Padfone er en 10″ tablet med en indbygget 4,3″ smartphone, som kan dockes i selve kabinettet.

Der er endnu ikke så mange oplysninger om den nye mystiske enhed, men du kan se en lille film nedenfor.

Opd: Asus’ svar på batmobilen er indtil videre kun en prototype, og Asus oplyser at ikke engang formaterne på 10″ / 4,3″ er afgjort endnu. Med hensyn til styresystem tyder det på at det bliver Android 4.0 Ice Cream Sandwich, hvilket ville give god mening, eftersom hverken Gingerbread eller Honeycomb jo kan køre på både tablet og smartphone. Vi kan vente at se den i butikkerne til efteråret, hvor Asus sikkert håber på at den bliver et julegavehit.

Her på redaktionen er vi stadig en smule i tvivl om, hvad vi skal mene om PadFone. Er det en revolutionerende nyskabelse, på linie med ilden og hjulet, eller er det noget der falder til jorden med et brag?

Efter at have set nedenstående video fra netbooknews, hvor Jonney Shih fra Asus tryller den nye Padfone frem hælder vi måske mest til det sidste. Sturrr, sturrr nummer!

v

© 2011, https:. All rights reserved.