Sony genåbner PSN

I weekenden begyndte Sony at genåbne PSN og Qriocity for brugerne.

Genåbningen startede i lørdags i USA, efterfulgt af UK, Irland og Mellemøsten, og i går aftes kom så turen til resten af Europa sammen med Australien, New Zealand og Mexico.

I forbindelse med genåbningen skal alle brugere gennem en softwareopdatering, der kræver at man ændrer sit kodeord. Man skal være opmærksomme på at kodeordet kun kan ændres fra den PlayStation enhed, som man oprindeligt oprettede sin konti på, eller via en bekræftet email-konto.

Sony rapporterer at de i øjeblikket har problemer med at følge med det store antal ændrede kodeord, der kommer ind, og fortæller at de i nat var nødt til at lukke ned for nye forespørgsler i en halv time, men de skulle være klar igen. Der er dog stadig overvældende meget trafik, så man må forvente en vis ventetid fra man indsender sit nye kodeord, til man modtager den bekræftende email.

PlayStation og Twitter

© 2011, https:. All rights reserved.